Angolról magyarra fordítás
Angolról magyarra fordítás
search

Mostanában keresik:

fel és leszállás logisztika aktuális helyszíne a fő kérdés az hogy készpénz alapon üzemel két héten belül lelépek

Az oldalon megjelenő angol kifejezések forrásai:

Az oldalon minden egyes angol szó és kifejezés angol anyanyelvi beszélő által lett leírva vagy kimondva így azok helyessége garantált. Azért fontos ez, mert a nyelvtanulás során rossz eljárás az ha valaki magától próbál meg kitalálni kifejezéseket. Ezért hasznos ez az oldal. Itt biztos, hogy az adott magyar kifejezés tökéletes angol fordítását fogod megtalálni. Használhatod ezeket Angliában, Amerikában, Kanadában vagy akár Ausztráliában is.

Az oldalon megjelenő angol szavak és kifejezések a következő könyvekből származnak:

Azonban olvasás közben sokszor találkozok olyan angol kifejezésekkel, amelyeket jó lenne memorizálni és néha elővenni. Ilyen célból hoztam létre az oldalt. Megpróbálom tehát ide összegyűjteni azokat az angol kifejezéseket, amelyeket szótárak segítségével sem nagyon lehet megtalálni és így segíteni azoknak a magyar anyanyelvű tanulóknak, vagy dolgozóknak, akiknek épp a nyelvük hegyén van az adott szó vagy kifejezés, de nem jut eszükbe angolul. Ilyen esetekben lesz hasznos szerintem ez az oldal. Jó használatot!


Angolról magyarra fordítás Budapesten

Angol-magyar szótár

Magyar-angol szótár

Az oldalról

Együttműködés

© 2020 ANGOLROL-MAGYARRA-FORDITAS | Angol-magyar szótár, tananyagok, hasznos kifejezések ingyen. | Minden jog fenntartva.

Figyelem! Az oldalon található információ nem feltétlenül tükrözik a valóságot. Az estleges károkért az oldal tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal. Az oldal használhatóságának javítása céljából Google Analytics-et használunk. Az oldal látogatásával a felhasználó automatikusan elfogadod a sütikről szóló szabályzatot és a használat feltételeit.