Angolról magyarra fordítás
Angolról magyarra fordítás
search

Mostanában keresik:

felhasználási szerződés múltban vett tevékenységek frissebb ötletek be voltam rúgva rendesen attól függően hogy hány embert hozol magaddal

Miért hoztam létre az oldalt?

2020 őszén úgy éreztem, hogy az internetet hasznosabb eszközzé kellene tenni. Amúgy is sokat olvasok angolul illetve nézek videókat ezen a nyelven. Nem tartom magamat rossz angol-nyelv beszélőnek, de az anyanyelvem továbbra is a magyar és gyakran jelentkezik a probléma, hogy nem tudok valamit angolul. Hogy van mondjuk az, hogy “jelentéktelen alak” vagy hogy “gyakorlatiasaknak kell lennünk”?

Ezek a kifejezések közel sem mondhatók egyszerűnek és ezeket angol nyelven csak úgy lehet megismerni ha sokat olvasunk. Azt vettem továbbra észre, hogy ezek a kifejezések egy online angol szótárban sem szerepelnek, tehát nem is nagyon tudom hogyan lehetne az interneten megtalálni ezeket.

Azonban olvasás közben sokszor találkozok olyan angol kifejezésekkel, amelyeket jó lenne memorizálni és néha elővenni. Ilyen célból hoztam létre az oldalt. Megpróbálom tehát ide összegyűjteni azokat az angol kifejezéseket, amelyeket szótárak segítségével sem nagyon lehet megtalálni és így segíteni azoknak a magyar anyanyelvű tanulóknak, vagy dolgozóknak, akiknek épp a nyelvük hegyén van az adott szó vagy kifejezés, de nem jut eszükbe angolul. Ilyen esetekben lesz hasznos szerintem ez az oldal. Jó használatot!

2020 szeptember 23 - az oldal készítője és fenntartója

Kapcsolat


Angolról magyarra fordítás Budapesten

Angol-magyar szótár

Magyar-angol szótár

Az oldalról

Együttműködés

© 2020 ANGOLROL-MAGYARRA-FORDITAS | Angol-magyar szótár, tananyagok, hasznos kifejezések ingyen. | Minden jog fenntartva.

Figyelem! Az oldalon található információ nem feltétlenül tükrözik a valóságot. Az estleges károkért az oldal tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal. Az oldal használhatóságának javítása céljából Google Analytics-et használunk. Az oldal látogatásával a felhasználó automatikusan elfogadod a sütikről szóló szabályzatot és a használat feltételeit.